dimarts, 29 de setembre del 2009

Tant i tant i tant...

Saps aquell moment en que l'estòmac se't regira tant i tant i tant que no pots ni caminar i els pulmons s'apreten tant i tant i tant que no pots ni respirar?


Saps aquell moment en que el teu cervell només fa que donar-li voltes a la mateixa idea i maleeixes cada 20 segons la realitat passada perquè la realitat present no la pots viure per culpa d'alguna cosa del passat?


Doncs...si, ho sé.

Doncs...si, ho visc.

2 comentaris:

marta sesé ha dit...

:)
gràcies pel teu comentari!
vient la foto del perfil i el nom i tot ja et tinc situada, sisi.

i bé, suposo que tots vivim i sentim aquestes sensacions que tu descrius de tant en tant...si penses que d'aquí uns dies probablement te'n riuràs d'allò que et passava..pots aprendre que potser ni tan sols cal donar-li tanta importància..tot i que sovint és força inevitable..


tornaré a passar per aquí! ^^

marta sesé ha dit...

El comentari que m'has deixat ara em portava a un altre blog, però em sembla que no m'equivoco contestan-te a aquest.
Bé...d'efectes no en sé pas massa...però tot el que he anat aprenent ha estat provant i llegint en diferents forums i tal.
Aquesta ultima l'únic que té és que és una llarga exposició, l'he fet sobre un trípode, i els colors s'han cremat (quedant més blancs), que en un altra foto probablement no m'agradaria..però aquí vaig trobar que quedava bé.
La foto que es titula "Ascensores al cielo" dels jutjats de Lleida si que té un tractament. Es tracta d'un HDR, no se si n'has sentit a parlar. Es tracta de juntar la mateixa foto amb diferents exposicions (-2, -1, 0, +1, +2), es poden fer amb 3 exposicions, pero jo acosutumo a fer-los amb 5. Aquesta tècnica pot donar resultats força exagerats, que al final sembla que més que una fotografia sigui un dibuix, però a vegades queden coses molt impactants i xules.
I bueno..poca cosa més en quan a tractaments i efectes..et puc dir jo.

Em va dir el Javier que estaves estudiant coses relacionades amb l'art, no? Sona prou interessant :)